Fantastik kitaplar, filmler ve oyunlara dair ne varsa hepsi bu sitede

Castlevania 4. sezon GELDİ!

0

Vlad Tepeş, nam-ı diğer Dracula’nın biricik oğluşu Alucard Tepeş ve şen sazlar ekibinin maceraları Castlevania’nın 4. sezonuyla devam ediyor.
Castlevina mevsimi genelde mart ayı olurdu ancak Netflix bu sefer Castlevania’nın 4. sezounu 13 Mayıs’ta yayınlamayı uygun gördü.
13 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanan Castlevania’nın 4. sezonu aynı zamanda Castlevania’nın final sezonu.

https://www.youtube.com/watch?v=L7iWXfZzEMc

Castlevania 4. sezon’un konusunun detaylarına gelince:
Castlevania 4. sezon ilk bölümde Belmont ve Sypha kasabalara dadanan doğa üstü yaratıkları avlamaya devam ederken fanatik grupların Vlad Tepeş’i yani Dracula’yı diriltmek için ayinler düzenleyip kurban verdikleri için bunca doğaüstü yaratığın çıktığını, yığınlar halinde gelen vampirlerin ve zombilerin hepsinin aslında Dracula’yı dirilmek için yapılan ayinlerin başarısız sonuçları olduğunu keşfederler. Belmont ve Sypha’nın avlanmaları onları her şeyin başladığı yer olan Targovişte’ye götürür.
Bu arada inzivaya çekilmiş olan Alucard Tepeş’e aşağı kasabalardan birinden kendilerini kurtarması için ulak yollanmıştır. Not ulaşsa da ulakın vücudu paramparça olmuştur.

Ulağın notunda yazan “yüce lord” sözüne “evde uslu uslu oturuyordum ne ara yüce lord oldum” diye karşılık veren Alucard inzivadan vazgeçip kendisine defalarca ihanet eden insanlara yardım edecek mi? Belmont ve Sypha vampir lordlarının amacını çözebilecek mi? Hepsi Castlevania’nın final sezonunda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.