Fantastik kitaplar, filmler ve oyunlara dair ne varsa hepsi bu sitede

The Irregulars ile Baker Caddesi 221B’ye yeni can geliyor

0

Geçen sene her dizinin içine mide bulandırıcı cinsellik sahneleri koyan Netflix bu yıl imana gelip kurgusu iyi, yiyişmesi az diziler çekmeye başladı. The Irregulars da yeni nesil fantastik dizilerden biri.
Fantastik dizilerde aradığımız özgünlüğü Sherlock Holmes klasikliği ile birleştiren The Irregulars Doktor Watson’un Baker Caddesi 221B’ye yeni misafirler getirmesiyle başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=OWfdUdxSVdM

26 Mart akşamı Netflix’te yayınlanacak olan the irregulars için gerçekçi yorumlarımı elbette ilk bölümü izledikten sonra yapacağım. O zamana kadar genç kadrolu the irregulars’ın yalnızca fragmanından yola çıkıp Sherlock Holmes’un bunalıma girdiği bir anda Doktor Watson’un doğa üstü güçlere sahip olan bir grup evsiz sokak çocuğunu takip ederek eve davet edip kendi küçük dedektiflik çetesine katmaya çalıştığını the irregulars olarak adlandırılan bu grubun da dedektiflik konusunda konusunda iyi işler çıkardığını söyleyebilirim.
Daha net olmak için yarın yani 26 Mart’ta Nexflix’in the irregulars’ın ilk bölünü vermesini bekleyeceğim. The irregulars fragmanındaki kadar iyiyse (umarım öyledir) detaylı değerlendirmeye de geçeriz.

O zamana kadar izleyecek başka bir şeyler bulun, eğlenceli olmasına çalışın 😉

Zeynikey