Fantastik kitaplar, filmler ve oyunlara dair ne varsa hepsi bu sitede

the watch 2020 izledik, çok eğlendik

0

Türkiye’de bekçiler kendine bekçi denmesini istemeyedursun çarpıklığına bayıldığımız mantık hatalarıyla beynimizi yakan Sör Terry Pratchett’ın Disk Dünya serisi yapımcılar tarafından The Watch BEKÇİ adıyla huzurlarınızda.
İlk bölümü izledik ve kesinlikle harikaydı. The Watch’ın ne The Witcher kadar çok reklamı yapıldı, ne de Cursed kadar şişirildi. Öylece, sessizce yeni yılla birlikte dizi sitelerinde yayınlanmaya başladı.
Doctor Who’nun iç sıkan 13. sezon başlangıcını izledikten (sıkıntıdan patlayıp izleyemedik) hemen sonra izlediğim için mi yoksa Disk Dünya serisinin hayranı olduğum için mi bilmem ilk bölümü “çoğh güseeeeeel” diyerek izledim.

Konuyu bilmeyenler için The Watch tv series 2020, SteamPunk Gothik tarzı bir dizi bu. İleriki zamanda dünyanın daha kötüye gittiği bir yerde kanunsuzların, kanunları ele geçirdiği, loncalar kurup suçu yasal hale getirdiği bir coğafyada polisler yerine BEKÇİlik kurumu kanunları koruyor. BEKÇİleri oluşturan kadro iste her yerde dışlanmış bir grup insan -yani bir kısmı.

Yüzbaşı Sam Vimes karakterini oynayan Richard Dormer’ı Game of Thrones’tan hatırlarsınız elinde ateşli kılıcıyla yargı dağıtan eski bir lorddu

 

Onun dışında bir trolümüz (abi harbiden taştan kayadan yapılma), bir kurt kadınımız (en sevdiğimiz cinsten soğuk ama yardımsever abla), bir transseksüelimiz (adı gibi candy), bir adet cücelerin büyüttüğü kendini cüce sanan dalyan gibi oğluşumuz (adı havuç ve saçının renginden değil geniş omuzlarından ince bacaklarından geliyormuş adı tanıştığı herkese bu şekilde açıklıyor) var ekipte.
Buna ek olarak loncalara karşı gelen sert yetişkin teyzemiz Lady Sbyil Ramkin ve kötü adamımız eski dost yeni düşman geçmişten hortlayıp gelen Carcer Dun karakteri.

Disk Dünya severler için çarpık karakterler ve steampunk tarzıyla the Watch 2020 tv series harika, izlenilesi bir dizi olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.